erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

Karácsonyi köszöntő Fejér László Ödön szenátor

Bucsut inthetünk a roamingdíjnak

Megszavazta az Európai Parlament csütörtökön a roamingdíjak jövőbeli nagykereskedelmi árairól szóló határozatot.

 

Ezzel az utolsó akadály is elhárult az elől, hogy az állampolgárok június 15-től a belföldi feltételekkel megegyezően telefonálhassak, küldhessek SMS-t és használhassák az adatkeretüket az Európai Unió területén.

„Nagy győzelem ez az európai fogyasztók számára. Június közepétől extra költségek nélkül tudunk majd emailezni, navigálni, képeket feltölteni vagy telefonálni” – mondta Miapetra Kumpula-Natri szociáldemokrata finn jelentéstevő.

A szavazás eredményét Andrus Ansip digitális piacért felelős uniós biztos is üdvözölte. „Az emberek 2017. június 15-től anélkül válthatnak majd utazás közben adatkapcsolatra, hogy félniük kellene a magas számláktól” – mondta. (mti)

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog