erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

Karácsonyi köszöntő Fejér László Ödön szenátor

Szent György Napok

Végleges a Szent György Napok kulturális hetének programja, elindult a szentgyorgynapok.ro honlap és megkezdték a jegyárusítást is, jelentette be Knop Ildikó programkoordinátor keddi sajtótájékoztatóján. A bábszínházi kínálatot Péter Orsolya, a Cimborák Bábszínház vezetője ismertette.

 

Idén ismét vásárolhatnak diákok és nyugdíjasok kedvezményes jegyeket a Szent György Napok kulturális hetének előadásaira, számolt be Knop Ildikó, hozzátéve, hogy a terem férőhelyeinek húsz százalékát értékesítik kedvezményes áron, a legtöbb jegyet online is be lehet szerezni a biletmaster.ro honlapon keresztül. A diákok, egyetemisták és a nyugdíjasok 50 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe. „Fontos számunkra, hogy minél több fiatalt tudjunk bevonzani a Szent György Napok kulturális programjaira, ezért úgy döntöttünk, lehetővé tesszük a kedvezményt, ugyanakkor a koncertekre, zenei programokra igyekeztünk alacsonyabb jegyárakat megszabni, hogy minél szélesebb közönséget tudjunk megszólítani”, jegyezte meg Knop Ildikó. Előzetes jegyfoglalásra nincs lehetőség, ezért a közönség megértését kérik, tette hozzá a szervező. A jegyek ára idén 7 és 40 lej között mozog.

A programról további információkat a Szent György Napok weboldalán, a szentgyorgynapok.ro honlapon lehet találni illetve az esemény FB oldalán: https://www.facebook.com/events/1809943239258269/.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog