Szent György Napok

Végleges a Szent György Napok kulturális hetének programja, elindult a szentgyorgynapok.ro honlap és megkezdték a jegyárusítást is, jelentette be Knop Ildikó programkoordinátor keddi sajtótájékoztatóján. A bábszínházi kínálatot Péter Orsolya, a Cimborák Bábszínház vezetője ismertette.

Read more: Szent György Napok

Érték az Erdélyi Kárpát Egyesület (Odafigyelünk a bakancsos turizmusra)

Rövid, közép és hosszú távú partnerséget ajánlott a Háromszéki Erdélyi Kárpát Egyesületnek Tamás Sándor abból az alkalomból, hogy a szervezet idén ünnepli megalakulásának 125. évfordulóját. Ebben az évben nemcsak a 26. vándortábor szervezését támogatja a megyei önkormányzat kiemelten, hanem önálló székház biztosítására is ígéretet tett a tanácselnök, aki a Bodoki-havasok tetejére építendő kilátó, menedékház építéséről is beszélt.

Read more: Érték az Erdélyi Kárpát Egyesület (Odafigyelünk a bakancsos turizmusra)

Kórustalálkozó Kézdivásárhelyen és Csernátonban

A múlt hét végén immár XXIII. alkalommal szervezték meg a Felső-Háromszéki Kórusfesztivált. Első nap, pénteken a kantai Szentháromság-templomban a következő kamarakórusok léptek fel:

Read more: Kórustalálkozó Kézdivásárhelyen és Csernátonban

Sepsiszentgyörgy: Skandináv lottó

A kézdivásárhelyi Városi Színház 2017. április 5-én 19 órakor Sepsiszentgyörgyön a Háromszék Táncstúdióban (Új stúdió), Kiss Csaba Skandináv lottó című vígjátékát fogják színre vinni, Kolcsár József rendezésében. 

Read more: Sepsiszentgyörgy: Skandináv lottó

Szent György Napok 2017 - Végleges a főszínpad programja

Véglegessé vált a 26. Szent György Napok főszínpadjának programja – jelentették be a szervezők. Idén április 22-e és 30-a között tartják Sepsiszentgyörgy városünnepét, a vásári hétvégén négy zenei helyszínen lesznek koncertek: a főszínpad visszakerül a főtér megyei tanács előtti részére, a Sugás áruház előtt helyezik el a közösségi színpadot, lesz Múzeumkert és Ifjúsági udvar is.

Read more: Szent György Napok 2017 - Végleges a főszínpad programja
2017  www.szekhelyek.ro   globbers joomla templates