erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

Karácsonyi köszöntő Fejér László Ödön szenátor

Angyalvárás Ördöngösen

Külhoniak a Páva-döntőben

 A Fölszállott a páva ötödik sorozata december végén a döntővel zárul. A külhoni indulók kiválóan szerepeltek a középdöntőkben, így a végjátékban öt formáció is esélyes a győzelemre.

„Kis Jézuskát béfogadjuk”*

A közmédia karácsonyi műsorajánlója

A közszolgálati csatornák változatos műsorkínálatukkal gazdagítják a nézők és a hallgatók ünnepét. A palettán közvetítések, a karácsonyhoz illő filmek, összeállítások szerepelnek.

Szellem a kastélyban

A Duna könyvtár-ajándékáról számol be a Határok nélkül és a Térkép

 A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. szokatlan adománnyal kedveskedik a partiumi Ottomány településnek: a kommunizmus korának válogatott könyveit viszi el Érmellékre.

Magyar négyes

Péntek: a Fölszállott a páva negyedik elődöntője a közmédiában

 A Fölszállott a páva negyedik elődöntőjével lezárul a verseny második szakasza. Az utolsó fordulót a Duna december 8-án közvetíti, ezúttal a tizenkét induló közül négy külhoni versenyzőért szurkolhatunk.

„Három a tánc, haj” (A Páva harmadik élő adását közvetíti a Duna)

Torkos Zenekar

A Fölszállott a páva harmadik elődöntőjét december 1-jén sugározza a közmédia. Ezúttal is három külhoni induló küzd a továbbjutásért.

A Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutató verseny eddigi elődöntői nagy érdeklődés mellett folytak. Az MTVA és a Hagyományok Háza közös rendezvényének első elődöntőjébe 700 ezer néző kapcsolódott be, ami a péntek esti tévénézők 6.9%-t jelentette. Az elmúlt héten ez az arány 7.4 %-ra emelkedett, s a műsort végignézők száma is magasabb volt.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog