erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

Karácsonyi köszöntő Fejér László Ödön szenátor

Székelyföld kulturális és természeti értékeié a főszerep A román megyéket és a magyarországiakat is várják a Székelyföld Napokra

Idén október 13–22. között zajlanak a Székelyföld Napok, a három megyére – Hargita, Kovászna, Maros – kiterjedő rendezvénysorozat nyolcadik kiadása. A rendezvénysorozat ünnepélyes megnyitója a III. Székelyföldi Fotóbiennálé lesz október 14-én Sepsiszentgyörgyön. A rendezvény célját és a részletes programot a csíkszeredai megyeházán október 5-én megtartott sajtótájékoztatón ismertette Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke, Péter Ferenc, Maros Megye Tanácsának elnöke, Ferencz Angéla, a rendezvényt koordináló Hargita Megyei Kulturális Központ vezetője, Mágori István, a Kovászna Megyei Kulturális Központ munkatársa és Barabási Attila, a Maros Művészegyüttes igazgatója.

Hogyan ne váljunk el? Bedő Imre előadás-sorozata

Hogyan ne váljunk el? Bedő Imre könyvbemutatóval egybekötött előadása – Sepsiszentgyörgy

Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója október 25-én 18 órakor a sepsiszentgyörgyi Belvárosi Református templomban tart előadást Hogyan ne váljunk el? címmel, valamint bemutatja Férfienergia című új könyvét, melyet a helyszínen meg is lehet vásárolni. A belépés díjtalan, szeretettel várnak mindenkit! Szervező: YEAT-Young Entrepreneurs Association from Transylvania.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog