Kézdivásárhely: Könyvtári hírek

Könyvkiállítás

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban 2017. április 3-30 között, könyvkiállítás tekinthető meg Szabó Lőrinc (1900-1957) halálának 60. évfordulója tiszteletére.

Read more: Kézdivásárhely: Könyvtári hírek

Kézdivásárhely: Könyvtári hírek

Meseklub
A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban 2017. március 30-án, csütörtökön Meseklub 16-17 óra között az I-IV. osztályosoknak.
A Meseklub témája: Ismerkedés a színház világával, a színházi magatartás szabályaival, papírszínház, játék a Színházi Világnap ( március 27) alkalmából.

Read more: Kézdivásárhely: Könyvtári hírek

Kézdivásárhely: Könyvtári hírek

Könyvkiállítás
A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban 2017. március 20-31 között, könyvkiállítás tekinthető meg Arany János (1817-1882) születésének 200. évfordulója tiszteletére.

Read more: Kézdivásárhely: Könyvtári hírek

Megjelent: Hadifogolyélet Nyugaton és a Szovjetunióban

A napokban jelent meg magánkiadásban Iochom Istvánnak, lapunk munkatársának tizenhatodik könyve, amelyben tizennégy, Nyugaton és a Szovjetunióban raboskodó egykori hadifogoly visszaemlékezése szerepel. A visszaemlékezők közül négyen már elhunytak, a tíz élő közül a legidősebb 99, a legfiatalabb pedig 92 esztendős. Iochom István legújabb könyve Kézdivásárhelyen a főtéri Bandi újságárudában és könyves üzletben, valamint Iochom Ildikónál vásárolható meg. Ára: 25 lej.

Kézdivásárhely: tányérsapkák a Gyűjtemények Házában

Czell Kálmán gyűjteményének kiállítását 2017. március 11-én nyitják meg a Gyűjtemények Házában.

Read more: Kézdivásárhely: tányérsapkák a Gyűjtemények Házában
2017  www.szekhelyek.ro   globbers joomla templates